Шнековий соковитискач СШ-1 це надійний промисловий соковитискач, створений для максимального отримання соку з цілих яблук, моркви та інших овочів та фруктів.
Унікальна шнекова конструкція дозволяє ефективно вичавлювати сік із продуктів, забезпечуючи високу якість та безвідходність. СШ-1 підходить не тільки для промислових підприємств, а й домашнього використання. Вона ідеально підходить для вичавлювання соку із соковитих цілих яблук та інших овочів та фруктів.
Висока продуктивність та ефективність роботи СШ-1 забезпечують швидке та надійне отримання великої кількості соку з продуктів, що робить його ідеальним варіантом для виробництва соків.
Робоча частина шнекового соковитискача СШ-1 виготовлена із харчового алюмінію, який безпечний для здоров'я та має високу стійкість до корозії. Алюміній також є досить легким матеріалом, що дозволяє зменшити вагу соковижималки і зробити її більш зручною у використанні.
Бункер СШ-1 виготовлений з нержавіючої сталі, що забезпечує стійкість до корозії та дозволяє легко очищати та доглядати за ним. Нержавіюча сталь також безпечна для здоров'я та дозволяє зберігати всі корисні речовини та властивості продуктів, не змінюючи їх смак та аромат.
Такі матеріали виготовлення дозволяють зберігати високу якість та безпеку продуктів, що обробляються соковитискачем, та роблять СШ-1 ідеальним вибором для тих, хто цінує якість та здоров'я своєї родини та клієнтів.
Технічні характеристики шнекової соковижималки СШ-1
|
Соковитискач шнековий СШ-1 для цілих яблук розрахований на роботу в закритих приміщеннях, що виключають попадання атмосферних опадів.
. Температурний діапазон -5 до +40°С. Вологість до 80% за температури повітря +20°С. Навколишнє середовище повинне бути не вибухонебезпечним, не містити шкідливих для електричної ізоляції парів із запиленістю не більше 10 мг/м.
Перед включенням шнекової соковижималки СШ-1 необхідно переконатися, що запобіжники розраховані на силу струму щонайменше 2,5А. Пусковий струм двигуна 11А. Потужність мережі має бути достатньою для того, щоб у момент пуску напругане опускалося нижче 180В. Необхідно також виконати заземлення (занулення) електричної частини відповідно до рекомендацій та схеми, що додається
Чому потрібно переробляти яблука відразу після збору?
Після знімання з материнської рослини спостерігається достатньо висока інтенсивність дихання, яка поступово знижується, стає більш менш постійною. Тривалість цього стану у різних видів і сортів яблук неоднакова. Потім відбувається різкий підйом інтенсивності дихання, названий клімактеричним, який сповіщає про закінчення дозрівання плодів і початок їх старіння. Вуглеводи переходять від більш складних до простих. Загальна кількість цукрів поступово зменшується за рахунок їх витрат на дихання. Вміст пектинових речовин змінюється – зменшується кількість нерозчинної форми (протопектину), за рахунок чого збільшується наявність розчинної форми (пектину). При дозріванні зменшується кількість дубильних речовин, але збільшується вміст барвних. При цьому утворюються складні ароматичні речовини, а також деякі летючі речовини, наприклад етилен. Залежно від умов зберігання, ці процеси можуть пришвидшуватися або сповільнюватися. А чим швидше відбувається процес старіння, зменшується кількість цукрів, та протопектин перетворюється на пектин - тим швидше яблуко втрачає свою соковитість.
При неналежних умовах зберігання яблуко може втрачати до 5% соку на добу. Тоді, як при оптимальних умовах цей показник можна зменшити до 0,2-0,3% на добу.
Але втрата соковитості в тому чи іншому обсязі неминуча.
Наприкінці зберігання можуть навіть утворюватись такі речовини, як метиловий і етиловий спирти, оцтовий альдегід та ін., які викликають побуріння покривних тканин і м’якоті плодів. Це свідчить про розлад збалансованих фізіологічних і біохімічних процесів. Вживання та переробка таких плодів може призвести до накопичення цих елементів в організмі та отруєння.
Таким чином, можна зробити висновок, що плоди яблук, які зберігаються більше ніж 2 тижні, вже не зовсім підходять для переробки на сік незалежно від способу їх переробки.
Стосовно соковитискача СШ-2, то найбільший відсоток соку Ви отримаєте, переробляючи яблука, які зібрані протягом тижня, оскільки саме в цей період інтенсивність дихання яблука, а відповідно і втрата вологи, найбільша.
Способи доставки
Переважна більшість замовлень, оформлених до 13:00 відправляється в день оформлення. Замовлення, отримані після 13:00 чи у вихідні та святкові дні - будуть відправлені на наступний робочий день.
Термін доставки для більшості замовлень становить 1 робочий день, в деяких випадках цей строк може скласти 2-3 дня.
Доставка “Нова пошта”:
- у поштомат - від 50 грн
- у відділення - від 50 грн
Адресна доставка кур'єром Нової пошти по всій Україні - від 85 грн
Доставка «Самовивіз» - безкоштовно з нашого складу за адресою - м. Київ, провулок Балтійський, 3;
Вартість доставки визначається на підставі розмірів і ваги посилки та встановлюється службою доставки в момент відправлення, починаючи від 50 грн. Терміни доставки Новою Поштою зазвичай становлять від одного до п'яти днів, залежно від вашого регіону. Після відправлення замовлення ви отримаєте SMS з номером накладної для відстеження.
При отриманні замовлення, будь ласка, ретельно огляньте товар на предмет пошкоджень. У разі виявлення дефектів, зафіксуйте їх і відмовтеся від отримання посилки, залишивши відповідний акт у відділенні. Одразу ж повідомте нам про проблему для організації повернення. Зверніть увагу, що претензії щодо якості та комплектності товару приймаються тільки до моменту вашого відходу з відділення служби доставки.
Будь ласка, враховуйте, що Нова Пошта зберігає посилки безкоштовно протягом п'яти днів. Після шостого дня зберігання незатребувані посилки повертаються відправнику.
1. Оплата при отриманні (Післяплата)
Цей метод дозволяє вам оплатити покупку в момент отримання товару. Однак важливо враховувати, що при виборі цього способу оплати, вартість доставки може збільшитися відповідно до тарифів кур'єрської служби через додаткову комісію за послугу оплати при отриманні. Ця комісія становить 20 грн плюс 2% від загальної вартості товару.
2. Безготівковий розрахунок
Процес здійснення фінансових операцій без використання готівки, при якому гроші переказуються з одного банківського рахунку на інший. Такий тип розрахунків використовується як у приватному, так і в корпоративному секторі для зручності, безпеки та ефективності.
Назва банку: АТ КБ "ПРИВАТБАНК"
Розрахунковий рахунок: UA383052990000026000005210263
ЄДРПОУ/ІПН: 3239503648
Отримувач: ФОП Потапенко Ярослава Олександрівна
Призначення платежу: Оплата за товар без ПДВ
3. Онлайн оплата дебетовою/кредитовою картою Visa/Mastercard за реквізитами
Онлайн оплата пропонує безпечний і надійний метод оплати покупок на сайті. При здійсненні покупки в нашому інтернет-магазині , покупець оплачує повну вартість товару заздалегідь.
Карта для оплати замовлення: 4441 1110 3168 2317 monobank. Одержувач: Потапенко Ярослава Олександрівна.
4. Готівкою при отриманні
Гарантія безпеки: